Kvalifikáció feltekerve!

Hohhot Judo Grand Prix 2019.

Az IJF World Judo Tour visszatér Belső-Mongóliába, Kínába, a 2019-es Hohhot Grand Prix-re, ahonnan egy évvel ezelőtt elindult az olimpiai kvalifikáció.

Pontosan egy év maradt a kvalifikációs folyamatból, és innentől a versenyeken szerzett pontok 100%-osan számítanak, így a helyzet tovább éleződik ezen a hétvégén Hohhotban .

Hohhot a harmadik Grand Prix-jét rendezi, ami az IJF World Judo Tour versenynaptárában az idei év eddigi legfontosabb eseménye lesz.

Amíg a judokák a kvalifikációval vannak elfoglalva és a tokiói olimpiáról álmodoznak, addig az IJF Tour események zászlóshajója, a világbajnokság, alig 100 nap múlva kezdődik.

Hohhot olimpiai és világbajnokkal tarkított mezőnyében 43 ország 301 judokája (159 férfi és 142 női versenyző) méri össze erejét ezen a jeles eseményen.

A világbajnok és a 2018-as Hohhot Grand Prix győztese ABE Uta (JPN) és CHO Guham (KOR) az első és harmadik napon versenyeznek, míg Lukas KRPALEK olimpiai bajnok, a korábbi olimpiai bajnok Idalys ORTIZ (CUB) és a NAIDAN Tuvshinbayar (MGL) ) is harcol a harmadik napon.

A hivatalos sorsolást a Juva Grand Hotelben csütörtök délután tartották, és az IJF versenyigazgatója, Dr. Lisa ALLAN nyitotta meg.

Ne maradj le semmiről, kövesd élőben az eseményeket! Kattints ide!

Hohhot Grand Prix 2019. előzetes